Fridays Boracay Resort
If its boracay, it must be Fridays
 

Fridays Resort Boracay

Fridays Resort - Overview

Fridays Resort ligger perfekt til ved Boracay iøynefallende WhiteBeach, Dens praktfulle stranden, deilig mat, hyggelige og innbydende rom, og sin varme og vennlige ansatte gjør den til den ultimate valget i Fridays Resort Boracay. Fredager Resort tilbyr bekvemmeligheten av moderne fasiliteter kombinert med den naturlige sjarmen til et strandomgivelser.

Fridays resort boracay Beach frontFridays resort boracay Beach front cottages

Fridays Resort Boracay er en 40 rom AAA resort innsvøpt i velpleide tropiske hager og skyggefulle kokos trær. Siden 1982 har fredager Resort vært favoritt ferie sted og hjem for alle de forskjellige gjester.

Fridays Resort - Rooms / Accommodaton

 • Fridays boracay room deluxeDeluxe Rooms (Fridays Resort)
  • med king size-seng, enten én eller to eneste dag eller massasje senger, stor skjerm (27-tommers) tv, badekåper, fruktkurv, og gratis te og kaffe service. den annen side er det også 16 Deluxe rom er utstyrt med en queen size seng og en enkeltseng. Deluxe rommene har også gratis te og kaffe service.
 • Fridays boracay premier deluxePremier Rooms(Fridays Resort)
  • Ligger opp trappen fra svømmebassenget, disse luksuriøse, runde rom med et areal 80 kvm har privat veranda, et meget stort bad med elegant badekar og dusj overfor store gulv-til-tak-vinduer med utsikt over frodige, tropiske landskap.
 • Premier Suites(Fridays Resort)
  • Andre etasje-gjestene har fantastisk havutsikt over dagens rommene fredager. Rommene andre etasje har en katedral taket som gjør det mer elegant

   Første etasje.
fridays boracay premier suites ground floorfridays boracay premier suites 2nd floor

Fridays Resort - Facilities / Restaurant

Fredager Resort har anlegg for små konferanser for ca 40 personer. Fredager Resort var den første i øya å tilby bredbånd til sine gjester og nylig lagt Trådløst internett tjenester tilgjengelig i restauranten og stranden.

Fredager Resort har et svømmebasseng med ferskvann, vannsport konsesjonær, håndverker butikk, spill rom og en massasje-området.

fridays restaurant table jorgefridays bar restaurant front view

Fridays Resort Officer er en full-time aktivitet er til stede for å hjelpe våre gjester på booking aktiviteter som: jet ski, parasailing, bananbåt, vannski, vindsurfing, seiling, flygefisk, mountain biking, sykkelutleie, all terrain vehicle utleie og mange flere.

Fredager Resort har også en in-house dykket konsesjonær som tilbyr ulike kurs: "Discover Scuba Diving", "Open Water", "Advance Open Water", "Fun Dives" og komplett dykkeutstyr.

Ferskvann basseng

Resort Managed Massasje og skjønnhetspleie

Flight Bestilling og Reconfirmations

Rom ServiceIsland Artisan

In-house Boutique

Baby Cribs, Safe i resepsjonen (for Villa beboerne)

Major kredittkort aksepteres (unntatt Diners kredittkort)

Baby SittingActivities skrivebord

Asian Language Tolker

In-house Mini Library


Fridays Resort - Location:

Fridays Resort ligger perfekt plassert Boracay iøynefallende WhiteBeach, Dens praktfulle stranden, er fredager Resort ligger i Boracay Station 1.

Fridays Resort Boracay beach resort vicinity map in Boracay island

 

Om Boracay (fredager Resort)

Etter hvert som du reiser gjennom 7107 øyene på Filippinene, vil du finne vakre naturen som Boracay (fredager Resort), er det ikke vanskelig, men det er en øy som skiller seg ut, men Boracay (fredager Resort). I Boracay (fredager Resort) kan du finne en fire kilometer lang hvit talkum pulver sandstrand, turkis blått vann og romantisk natur. Boracay (fredager Resort) ligger på nordvestspissen av Panay Island, og kan kun nås med båt. På grunn av sin naturlige skjønnhet, er øya Boracay (fredager Resort) en topp strand i Asia. Boracay (fredager Resort) er også kjent som inngangsporten til paradis.

To (2) km utenfor nordvest spissen av Panay Island i den vestlige Visayan regionen på Filippinene er Boracay (fredager Resort) Island på Filippinene ligger ca 345 km (200 miles) sør for Manila. Det er ni kilometer og spredt over 2,563.86 hektar (1038 dekar). På det smaleste punktet Boracay (fredager Resort) ligger bare en kilometer bredt.Amihan og Habagat sesonger vær i Boracay (fredager Resort) er generelt været mønstre. Amihan betyr en kjølig nordøst vind, og Habagat betyr vest eller sørvest vind, sør-vest monsun. Den Amihan sesongen er preget av moderate temperaturer, lite eller ingen nedbør, og en rådende vind fra øst. Den Habagat sesongen er preget av varmt og fuktig vær, hyppige kraftig regn, og en rådende vind fra vest.

Den Amihan og Habagat sesongmønsteret er bryteren i vindretningen som er den viktigste indikatoren på Boracay (fredager Resort). Boracay (fredager Resort) vil være i Habagat været mønster for resten av året og Amihan været mønster fra en gang i september eller oktober til en gang i mai eller juni. Disse datoene kan variere i enkelte år, skjønt.

Tropiske stormer kan påvirke Boracay (fredager Resort) når som helst på året, men er mest sannsynlig å bli sett under Habagat sesongen. Dagtemperaturer på Boracay (fredager Resort) generelt mellom 77-90 ° F (25-32 ° C) fra begynnelsen av Amihan sesongen i februar eller mars, og øke til 82-100 ° F (28-38 ° C ) serien med utbruddet av Habagat sesongen. I løpet av tropiske stormen perioder i Boracay (fredager Resort), kan temperaturen falle under 68 ° F (20 ° C).

Ati stamme var den opprinnelige bosetterne i Boracay (fredager Resort). Boracay (fredager Resort) ble et selvstendig provins den 25. april 1956 og en del av Aklan provinsen. Turismen begynte å utvikle seg i Boracay (fredager Resort), og øya ble populært med backpackere i 1980-årene tidligere uoppdagede det var ikke før på 1970-tallet.Boracay (fredager Resort) Island var en godt bevoktet hemmelighet for mange år siden, nesten possessively slik at bare noen få visste om dens eksistens. Når en utenlandsk film mannskap tilfeldigvis "oppdaget" denne øya paradis, var det bare på 70-tallet. Andre skrev en bok, som inkluderte strålende anmeldelser av Boracay (fredager Resort) som endret øyas tempo fra å være en stille hemmelig til etter hvert å bli kåret til å ha den beste stranden i verden.

Boracay (fredager Resort) er et fenomen siden Aklan for mange turister er synonymt til Boracay (fredag Resort), faktisk, mange flere vet om Boracay (fredager Resort) enn Aklan I høysesongen, noe de Boracay (fredager Resort) Island befolkning. kan svelle til 20.000. Et ord på Boracay (fredager Resort) Island er lagt til en bonus for en sliten arv reisende.

De Boracay (fredager Resort) Island er under administrativ kontroll av den filippinske Tourism Authority i samordning med Provincial regjering Aklan består av barangayer Manoc-Manoc, Balabag, og Yapak (3 av de 17 barangayer som utgjør kommune Malay ).

De Boracay (fredager Resort) øya kom til internasjonal oppmerksomhet i 1980 da europeiske backpackere, hovedsakelig tysk, skrev om denne idylliske øya i Sørkinahavet selv Boracay (fredager Resort) var kjent for fiskere og noen av landet eid av utlendinger . Den engelske baker på Boracay (fredager Resort) Island er en av de eldste turist etablissementer. Boracay (fredager Resort) kunne skryte av fem stjerners innkvartering og en golfbane i slutten av 80-tallet, hadde mange hvile hus blitt bygget og av slutten av århundret. Det ble kåret som en av de beste strendene i verden i 1990 og igjen i 1996 som verdens nummer én tropiske stranden.

White Sand Beach er Boracay (fredager Resort) 's sentrale attraksjon, på Boracay (fredager Resort)' s sørvestlige flanke, en perle av natur strekker seg om lag fire kilometer, hvor mesteparten av

Den steinete og gjenstand for farlige strømmer er i nordøst, spesielt i regntiden. Boracay (fredager Resort) revene gjør øya til et ideelt hopper av mottak for entusiastiske dykkere eller snorklere.

Fersk sjømat kan bli funnet, og som kan tilberedes rett der eller bringes til hvor man bor og for de som er på økonomi budsjettet gå til Boracay (fredager Resort) talipapa, eller Boracay (fredager Resort) åpne marked. Men Boracay (fredager Resort ) Island har mange restauranter catering for alle smaker. Boracay (fredager Resort) har utstyr for vannsport, i tillegg til undervisning for dykking og vindsurfing.

Turisme i Boracay (fredager Resort) er på sitt høydepunkt under Amihan sesongen delvis på grunn av dens vind og vær mønster. Den rådende vinden blåser fra øst Boracay (fredager Resort) under Amihan. Vannet av Boracay (fredager Resort) White Beach er ofte glassaktig jevn. Bakker på den nordlige og sørlige ende av Boracay (fredager Resort) Øya-kanal og Amihan sesongen vinden fra den østlige siden av øya, Boracay (fredager Resort) Bulabog Beach i den sentrale delen av øyas østre side gjør rev-beskyttet havområdene utenfor at stranden ideell for vindsurfing og kite boarding / kite surfing.Luksuriøse hotellet typer til budsjett og spartanske rommene er antall overnatting typer spredt over hele Boracay (fredager Resort) Island. Langs White Beach, er stedet ofte angitt i forhold til Boracay (fredager Resort) tre båt stasjonene, men stasjonene er ikke lenger i drift. Boracay (fredager Resort) Station 2 er omtrent i midten av stranden, med Boracay (Fridays Resort) stasjon 1 og 3 henholdsvis omtrent midtveis i nord og sør endepunktene på Boracay (fredager Resort) Island. De Boracay (fredager Resort) Station 3 området er der de fleste av de billigere hybelen ligger, mens Boracay (fredager Resort) Station 2 er ment for de som ønsker å være innenfor nærhet av barene. Boracay (fredager Resort) Station 1, i mellomtiden, er der du finner de mer isolerte overnattingssteder, tilbyr fred og ro til de som leter etter et pusterom fra den vanlige action-pakket Boracay (fredager Resort) natt scene.

Boracay (fredager Resort) øya overnattingssteder varierer fra smuss billig til luksuriøse. Hver luksuriøst og noen fine hotellanlegg har sin Boracay (fredager Resort) Suite Room, Boracay (fredager Resort) Private Room, Boracay (fredager Resort) Bryllupsreise rom, Boracay (fredager Resort) Rom Executive, Boracay (fredager Resort) Familierom, Boracay (fredager Resort) Superior Rom, Boracay (fredager Resort) Standard Room, Boracay (fredager Resort) Dobbeltrom, Boracay (fredager Resort) Triple Room, Boracay (fredager Resort) Firemannsrom, Boracay (fredager Resort) Ocean View Room, Boracay ( Fredager Resort) Garden View Room, Boracay (fredager Resort) Beachfront rommet, Boracay (fredager Resort) Bungalow Type rommet, Boracay (fredager Resort) Aircon rommet, Boracay (fredager Resort) Fan rommet, Boracay (fredager Resort) sovesal, Boracay ( Fredager Resort) Forbigående rommet, Boracay (fredager Resort) Backpacker rommet, Boracay (fredager Resort) Rom med Kitchen, Boracay (fredager Resort) hus og alle typer fabrikkert overnattingssteder. Boracay (fredager Resort) peak periode prising er perioder med tunge turisme (vanligvis inkludert jul / nyttår, påske / Holy Week, og kinesisk nyttår perioder).

De fleste Boracay (fredager Resort) hoteller og feriesteder har sesongmessige prisnivå, med høysesong priser generelt sammenfallende med Amihan Season datoer. Boracay (fredager Resort) har i overkant av 350 Boracay (fredager Resort) beach resorts tilbyr mer enn 2000 rom som varierer i kvalitet fra fem-stjerne til budsjett overnattingssteder, så turister er sikker på å finne det de leter etter. Boracay (fredager Resort) tilbyr et bredt utvalg av restauranter, barer, puber og nattklubber. Fritidsaktiviteter tilgjengelig på Boracay (fredager Resort) omfatter dykking, snorkling, windsurfing, kite boarding og avslapning på stranden. Boracay (fredager Resort) er stedet for en verden-klassen 18-hulls par 72 golfbane designet av Graham Marsh.

Boracay (fredager Resort) har to serverer flyplasser, de Kalibo International Airport i Kalibo ganske nær til Boracay (fredager Resort) og Godofredo P. Ramos Airport (ofte referert til som "Caticlan flyplassen") i Caticlan, 30 minutter båttur til Boracay ( fredager Resort).

Sterke republikk Nautical Highway (SRNH) går gjennom Caticlan som er den vestlige delen av Boracay (fredager Resort), med bilferger fra Roxas, Oriental Mindoro docking på Caticlan kai porten.

Motor-trehjulssykler langs hovedveien til Boracay (fredager Resort) eller ved å gå langs strendene på Boracay (fredager Resort) er de to viktigste transportformer. Langs Boracay (fredager Resort) Beachfront bane, Pedicabs er også tilgjengelig for transport. Boracay (fredager Resort) andre transportmidler er terrengsykler, quadbikes og motorsykler, som alle kan leies.

Motorisert bancas og seiling paraws er tilgjengelig for utleie til utforske rundt Boracay (fredager Resort) Island kyst. Rundt Boracay (fredager Resort) Island er utrigger kanoer og er vanlige severdighetene i farvann. Passasjerer kan sitte på en trampoline plattform mellom de utrigger støtter seiling paraw er en smal avskallet båt med utliggere heller sider. Dette er ekstremt hurtig av vinden i Boracay (fredager Resort), men kan være vanskelig å manøvrere for uerfarne seilere.

SPENNENDE ARRANGEMENT

Asian Vindsurfing Tour, med den ukelange Boracay (fredager Resort) International Fun bord Cup konkurranse vanligvis holdes i januar på Bulabog Beach, Boracay (fredager Resort) er en av de konkurrerende arenaer.

Hver januar i Boracay (fredager Resort) Kalibo på nærliggende Panay Island, tar den kjente Ati-Atihan Festival sted. Vanligvis i det andre eller tredje uke av januar, en mye mindre Ati-Atihan festival blir feiret på Boracay (fredager Resort).

Et ultimate Frisbee arrangementet har vært avholdt årlig siden 2003, vanligvis om sommeren, de Boracay (fredager Resort) Åpne Asian Beach Ultimate Tournament.

BELIGGENHET HISTORIE

Aklan der Boracay (fredager Resort) ligger mellom breddegradene 11 ° 09 '30 "N og 12 ° 01' 00" N, og lengdegrad 121 ° 50 '00 "E og 122 ° 34' 45" E, Aklan øya Boracay (fredager Resort) liker Capiz nær Boracay (fredager Resort) aksjer den nordlige kysten av omtrent trekantede øya Panay liker øy Laso av Boracay (fredager Resort). Mer enn en tredjedel av landet er fjellrikt, men Boracay (fredager Resort) Island har et par , med Aklan vestlige flanke deler høye Cordillera som deler provinsen fra Antique som er nær til Boracay (fredager Resort) i tillegg. Den sør er avgrenset av den sentrale Cordillera av Panay Island der Boracay (fredager Resort) ligger, felles for provinsene Capiz og Iloilo. En pause i Cordillera på Nabas tillater passasje til Pandan, Antique og den andre passasje for Boracay (fredager Resort). Lavlandet er begrenset til en smal stripe som starter fra kysten, og strekker seg til foten, den bredeste er flodområde i Ibajay (30 km) og Aklan Rivers (60 km), to av fem store elver i provinsen, mens Boracay (fredager Resort) øya er som en sko. Elvene tømmes i Sibuyan Sea. De andre elvene er Tangalan, Jalo og Talon.

Aklan begynner som en avgjort området før Boracay (fredager Resort) var kjent er omkransa i legender og falske og udokumenterte historiske påstander. Det er vanskelig å finne dokumentasjon om øya og Boracay (fredager Resort) med de kommende av spanjolene. I 1566 , hadde det augustinske Fray Martin de Rada begynt evangeliserende Panay Island inkludert Boracay (fredager Resort) strandlinje, der han forkynte evangeliet i Pan-ja, Capiz, Boracay (fredager Resort) seg selv og i Dumangas. imidlertid, fortsatte de sin misjonsarbeid i Boracay (fredager Resort) og Panay og i 1581 evangelisert Kalibo inkludert Boracay (fredager Resort) og i 1596, Ibajay. Begge områdene særlig Boracay (fredager Resort) var strategisk bosetningene fordi de var nær munningen av Aklan store elver, en praktisk vannvei for trenge inn i øyas indre og fjordkanten Boracay (fredager Resort).

Aklan og Boracay (fredager Resort) deltok i revolusjonen mot Spania da general Francisco Castillo, som hadde donert sin formue til å grunnlegge en nasjonal presse i Boracay (fredager Resort) for Katipunan og Candido Iban ankom Aklan og Boracay (fredager Resort) å grunnlegge et kapittel av Katipunan. Iban var født i Malinao, Banga og bosatt i Boracay (fredager Resort), og hadde blitt venner med broren til Andres Bonifacio, Procopio. innlemmet i Katipunan han tilbake til Boracay (fredager Resort) å organisere i Visayas.

Aklan mest kjente turistattraksjoner er: Ati-atihan og Boracay (fredager Resort) Island, begge relativt nye attraksjoner Selv om historien fortalte om opprinnelsen til Ati-atihan linker det til legenden om den fred pakten mellom Bornean datus. og Ati (Ayta) som okkuperte Panay Island og Boracay (fredager Resort) Island i det 13. århundre, er det faktum at Ati-atihan (holdt på den tredje søndagen i januar for å falle sammen med festen for Santo Niño beskytterskap Boracay ( fredager Resort)) ble kokt sammen på 1950-tallet som en måte å øke turismen. Boracay (fredager Resort) øya en lang, men smal hvit sand øya kom til seg oppmerksomheten til surf og sol backpackere på slutten av 70-tallet, av 80-tallet driftige europeere hadde sett butikk på øya Boracay (fredager Resort) og ved slutten av århundret, skrøt øya Boracay (fredager Resort) av fem stjerners resorts, en bukt kurs, bedrifter catering til ulike klientellet: fra økonomi til det luksuriøse turist budsjett, og en rekke restauranter som serverer mat av verden: fra lokal øyboer, til japansk og kinesisk, til asiatiske til kontinentale, og hva har du disse to attraksjoner alene bringe inn de fleste av turist-dollar og euro til Boracay (fredager Resort). kommunale og byen Aklan.

I Kalibo og Boracay (fredager Resort) år 1581, augustinerne etablerte en misjon. I Kalibo og Boracay (fredager Resort) år 1680, ble reist et sogn under forsvar av San Juan Bautista Deretter ble byen nettstedet på Barrio Laguinbanwa i Numancia, rundt to kilometer fjernt fra det nåværende stedet for Kalibo og Boracay (fredager Resort).

I 1947, etter den andre verdenskrig, Gabriel M. Reyes, erkebiskop av Cebu og senere Manila, personlig tok en hånd rekonstruere og remodeling kirken i ulike område, inkludert Boracay (fredager Resort). The Boracay (fredager Resort) kirken truffet av en jordskjelv den 14 juni 1990 måler 7,1 på Richters skala rammet øya Boracay (fredager Resort) kl 15:41, var sentrum ligger på 11.34North av Boracay (fredager Resort) breddegrad; 122,10 øst for Boracay (fredager Resort) lengdegrad . Den Philvocs rapporterte 15 km dybde beregnet.

This is a travel agent website
All Rights Reserved © Copyright Thursday, 11 November 2010, 03:45 AM MST